دوشنبه، ۳۰ خرداد ۱۳۸۴
کسی دلش نمی خواهد این شایعه درست باشد ؛ حمل و نقل شناسنامه از مرزهای شرقی.
برخی از مردم پاکستان ، تبحر زیادی در جعل سند و اسکناس دارند. چون منبع درآمدشان است ، این کار را با نهایت دقت انجام می دهند تا امروز که کشورشان به این نام مشهور شده ، جایی که بهترین جاعلان شناسنامه و سند در آنجا زندگی می کنند. شاید صحبت های خاتمی درباره رفت و آمدهای مشکوک مرزی هم به همین محموله شناسنامه ها ارتباط داشته. کاش شایعه باشد.


بسم الله الرحمن الرحيم. من به احمدي نژاد رأي ندادم اما احساسم اين است كه فاشيست ناميدن آدم هايي كه انقلاب كرده اند و ربع قرن بر همان حرفهاي اوليه شان مانده است بي انصافي است. هاشمي كروبي و حتي لاريجاني را بنگريد نمي توان كتمان كرد كه از گذشته شان فاصله دارند.
و بدتر اين است كه ما حرفهاي انقلاب اين آدم ها نمي زنيم. راستي بين جبهه دموكراسي خواهي معين و دولت مدرن لاريجاني و نظام سرمايه سالار هاشمي چقدر فاصله است. باور كنيم كه احتمالا ما از انقلاب آن ادم هاي بيرون فاصله گرفته ايم.
و بدتر اين است كه ما حرفهاي انقلاب اين آدم ها نمي زنيم. راستي بين جبهه دموكراسي خواهي معين و دولت مدرن لاريجاني و نظام سرمايه سالار هاشمي چقدر فاصله است. باور كنيم كه احتمالا ما از انقلاب آن ادم هاي بيرون فاصله گرفته ايم.
فراموش نكنيم كه اين ما هستيم كه در اين تلاشيم كه انقلاب اين آدم ها را در مدرنيته و دموكراتيزاسيون ما هضم كنيم و آن ها اگر به دنبال رجايي گم شده شان باشند نبايد مشمول شماتت ما شوند.
چقدر درد آور است . دور دوم همه با هم دوباره راي مي دهيم. نه از سر مصلحت كه از سر ناچاري.
ولي شايعه نيست
باز بريد راي بديد! نه باز بريد راي بديد ! آدم بشو كه نيستيم!!
راي دادن در دور دوم يعني گزيده شدن دوباره از يك شكاف
انسان مومن از يك تجربه دوبار شكست نميخورد